|
|
|
|
Таблиця 4 |
|
|
Розрахунок вартості набору |
|
|
продуктів харчування для працездатних осіб |
|
|
|
|
|
|
|
|
Найменування продукту |
Кількість |
Ціна
покупки фактична, грн. |
Вартість споживання, грн. |
|
|
Хлібопродукти: |
|
|
|
|
|
борошно житнє |
0,4 |
2,78 |
1,11 |
|
|
борошно пшеничне |
9 |
1,85 |
16,65 |
|
|
хліб житній |
39 |
1,70 |
66,30 |
|
|
хліб пшеничний |
62 |
1,36 |
84,32 |
|
|
макаронні вироби |
4 |
3,15 |
12,60 |
|
|
рис |
2,5 |
3,08 |
7,70 |
|
|
пшоно |
1 |
1,70 |
1,70 |
|
|
гречана крупа |
2 |
3,02 |
6,04 |
|
|
вівсяна крупа |
1,1 |
3,74 |
4,11 |
|
|
бобові |
1,9 |
4,50 |
8,55 |
|
|
інші |
0,5 |
1,23 |
0,62 |
|
|
Картопля |
95 |
1,00 |
95,00 |
|
|
Овочі, баштанні: |
|
|
|
|
|
капуста |
28 |
2,00 |
56,00 |
|
|
помідори, огірки |
25 |
4,50 |
112,50 |
|
|
морква, буряк |
18 |
3,50 |
63,00 |
|
|
цибуля, часник |
10 |
6,00 |
60,00 |
|
|
інші овочі і баштанні |
13 |
7,15 |
92,95 |
|
|
Фрукти і ягоди: |
|
|
|
|
|
фрукти, ягоди свіжі |
60 |
6,50 |
390,00 |
|
|
сухофрукти |
4 |
5,00 |
20,00 |
|
|
Цукор, кондитерські вироби: |
|
|
|
|
|
цукор |
24 |
4,40 |
105,60 |
|
|
кондитерські вироби |
13 |
6,32 |
82,16 |
|
|
Олія |
7,1 |
5,88 |
41,75 |
|
|
Маргарин |
2 |
7,14 |
14,28 |
|
|
М'ясопродукти: |
|
|
|
|
|
яловичина |
14 |
29,00 |
406,00 |
|
|
баранина |
2 |
32,00 |
64,00 |
|
|
кріль |
2 |
16,00 |
32,00 |
|
|
свинина |
8 |
31,00 |
248,00 |
|
|
субпродукти |
4 |
16,92 |
67,68 |
|
|
птиця домашня |
12 |
14,00 |
168,00 |
|
|
сало |
2 |
24,00 |
48,00 |
|
|
ковбасні вироби |
9 |
23,60 |
212,40 |
|
|
Рибопродукти: |
|
|
|
|
|
риба свіжа |
7 |
11,00 |
77,00 |
|
|
оселедці |
4 |
12,04 |
48,16 |
|
|
інші |
2 |
12,00 |
24,00 |
|
|
Молокопродукти: |
|
|
|
|
|
молоко незбиране |
60 |
2,21 |
132,60 |
|
|
молоко з малим вмістом жиру |
65 |
1,60 |
104,00 |
|
|
масло вершкове |
5 |
10,40 |
52,00 |
|
|
сир твердий |
3,5 |
27,00 |
94,50 |
|
|
сир м'який |
10 |
15,00 |
150,00 |
|
|
сметана |
5 |
8,00 |
40,00 |
|
|
Яйця, штук |
220 |
0,30 |
66,00 |
|
|
УСЬОГО на рік |
|
|
3
377,28 |
|
|
УСЬОГО на місяць |
|
|
281,44 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|